Tempo / Serviceombud

Foto_Lina Nilsson_företag och entreprenörer venjan

Tempo / serviceombud

Venjans lanthandel, Tempo har stor betydelse i Venjan och är viktig för både dagliga inköp, social mötespunkt och som serviceombud. Butiken ägs och drivs av Joel Zackrisson och den dagliga driften står bland annat Joel, Erika, Amanuel och AnnMari för.

Som många mindre landsbygdsorter runt om i Sverige är även Tempo i Venjan beroende av ett stadigt kundunderlag för att kunna hålla öppet året runt och erbjuda den service som idag ges. Stötta gärna butiken och handla lokalt. Välkomna in önskar Joel med personal!

Serviecombud

Tempo är också ombud för Svenska Spel, ATG, Apoteket, Bussgods, Kassagirot, PostNord, DHL, DB Schenker och Systembolaget.

Hybridbutik, öppen kl 9-23 alla dagar i veckan

Tempo Venjan är sedan 22 februari 2023 en hybridbutik. Med det menas att det går att handla som vanligt när butiken är bemannad med personal, men du kan också gå in och handla själv när personalen inte är där. Med Tempo-appen kan du handla veckans alla dagar kl 9-23. Det enda du behöver är en smarttelefon och ett bank-ID.  Du kan alltså handla ”på egen hand” även de tider när personalen är på plats. Ladda ner Tempo-appen eller passa på att fråga personalen om mer information när du besöker butiken.

Förbeställning & hemleverans

Har du fritidshus i Venjan med omnejd eller är du tillfälligt på besök? Då kan du förbeställa varor och hämta upp eller få hemkört.

Kontakta Tempo

Tempo i Venjan
Tennängsvägen 5
792 93 Venjan
+46(0)250 620 10

info@tempovenjan.se

Tempo

Öppettider

Bemannad med personal:

Måndag – Fredag kl 9-18

Lördag kl 10 – 15

Söndag stängt

Självskanning kl 9-23 alla dagar i veckan

Under högsäsong utökas öppettiderna och dessa anslås vid butiken.

 

Gå gärna med i vår Facebook sida;

Tempo Venjan för nyheter och öppettider.