Venjanskarnevalen 2024

Venjanskarnevalen 2024

Kl. 13.00 Glider fina cruisingekipage fram innan karnevalståget kommer. Om ni vill vara med och cruisa så är det samling kl. 12.30 vid Venjans Parken.

Kl.14.45 startar karnevalståget från Kroken. Det rullar sakta genom byn där vi bjuder in ungdomar och vuxna att ställa upp med vagn som återspeglar en rolig händelse från det gångna året. Barnen får gärna klä ut sig och gå med i tåget, alla barn som deltar får pris.
Se karta på hur tåget går på den här länken:
https://www.svenskalag.se/ven…/sida/103380/karnevalen-2024

Kl. 16.00 förväntas tåget till Venjansparken. I parken finns det servering, grill, lotterier, fiskdamm och det blir även en familjeföreställning. Under eftermiddagen blir det prisutdelning för de barn som varit utklädda, bästa ekipage i cruising och för bästa karnevalsvagn i tåget.

Kl. 21.00 – 01.00 är det stor fest i parken med dans till Larz-Kristerz. Karnevalsmat och öl/vin/cider serveras av Linnea mat och dryck. Grill, pilkastning och tombolalotterier är öppet. Dragningen av karnevalslotteriet med fina penning- och varupriser sker i pausen på dansen. Se även http://larzkristerz.com

Se uppdateringar här

Varmt välkomna till en oförglömlig Venjanskarneval önskar Venjans AIK och Venjans Motorklubb!